Prachtige Aftrap Veldtocht 2024 van “Høken met de Heinoos” bij Café de Tol.

Wat een fantastische start van het muzikale seizoen van de Achterhoekse Band “ Høken met de Heinoos”.  

Drukwerk met Harry Slinger  mocht de opening verzorgen en dat was werkelijk grandioos. De 73 Jarige zanger ziet er nog topfit uit en geeft alles voor de tot de nok met  publiek gevulde feesttent.

Mojo Clinton  volgde aan de andere zijde van de tent met hun concert. Overigens gaf de zanger van deze formatie later op de avond met Mooi Wark ook nog een fantastisch nummer van ACDC waar bij het pulbiek door dolle heen was.

Mooi Wark wisselde af en toen begon het “Knapp’n met die Zooi” pas echt. Het publiek genoot er onmundig van.

Aansluitend werd er gewisseld van podium en ging het dak er pas echt af met … “De Paloma’s”.  Het publiek zong alle nummers mee en waren door dolle heen. De dranghekken hielden het bij tijd en wijle niet meer.

De kers op de taart kwam na dit fantastisch optreden van Joyce,Gwendo,Nick,René en Richard , de Achterhoekse Band “Høken met de Heinoos”! Die een fantastisch concert gaven in een iets andere bezetting als gebruikelijk.  De door ziekte gevelde Erik van’t Holt werd vervangen door Erik Neimeijer. En Raymond Goudbeek die bij de Theatertour tot de vaste crew behoorde was ook van de partij.

Een geweldige avond  die vandaag op zondag zijn climax gaat krijgen met wederom een fantastische line-up.

De Crew van de Tol verzorgde de inwendige mens tot in de puntjes , hulde voor dit super georganiseerde Team.

Social Media

Populair

Bekijk ook

Gerelateerde berichten