Prachtige Samengestelde Menwedstrijden bij “in Stap en Draf” locatie “De Hietmaat” Hengelo(GLD)

Traditioneel organiseert menvereniging ‘In Stap en Draf’ in oktober haar jaarlijkse samengestelde menwedstrijd op ‘de Hietmaat’ in Hengelo (Gld). In verschillende klassen wordt er dan op het scherpst van de snede gestreden, waarbij de resultaten meetellen voor de selectie van diverse landelijke kampioenschappen.

Deze, al jaren drukbezochte, wedstrijd kenmerkt zich door een zeer gevarieerd deelnemersveld afkomstig uit het gehele land. Naast eigen rijders van ‘In Stap en Draf’ en andere landelijke combinaties, verschijnen er ook een aantal gerenommeerde internationale rijders aan de start. Er wordt onder meer gestreden door enkelspan-combinaties en tandem-aanspanningen, maar ook de twee- en vierspannen zullen van de partij zijn. Fascinerend aan de mensport is het samenspel tussen mens en dier, maar zeker ook de stuurmanskunst waarmee de aanspanningen, vaak in hoge snelheid, door de hindernissen worden geloodst.

Social Media

Populair

Bekijk ook

Gerelateerde berichten

Foto’s 57e kermisoptocht in Keijenborg

Het Schuttersgilde St. Jan Keijenborg organiseerde voor de 57e keer de kermisoptocht. Onder ideale weersomstandigheden startte de optocht om 2 uur na enkele kanonschoten.Deelnemende wagens: